Де зможе приземлитися літак? Незвична головоломка із табло аеропорту змусить помізкувати
Де зможе приземлитися літак? Незвична головоломка із табло аеропорту змусить помізкувати

Де зможе приземлитися літак? Незвична головоломка із табло аеропорту змусить помізкувати

Щоби успішно справлятись з великою кількістю обов’язків сучасної людини, потрібно володіти розвиненими навичками менеджменту. А наскільки добре ви знаєтесь на цьому? Головоломка допоможе визначити.

Задача, яку публікує OBOZ.UA досить нетипова. Все, що має гравець, це зображення табло відправлень умовного аеропорту, інформація, що посадка на борт починається за 40 хвилин до вильоту, а за 10 хвилин літак вирушає від гейту, щоби встигнути вирулити на злітну смугу. А також інформація, що борт із Берліна прилітає о 10:50 (це не відображено у таблиці), на паркування йому потрібно 5 хвилин, а на висадку пасажирів – 20 хвилин.

Спираючись тільки на ці дані, розрахуйте, куди потрібно приземлитись літаку з Берліна, щоби його пасажири встигли висадитись через один з чотирьох виходів. При цьому графік вильотів не має збитись.

Отже, проведіть потрібні розрахунки і оберіть правильний на вашу думку вихід:

  • вихід 1;
  • вихід 2;
  • вихід 3;
  • вихід 4.

Правильну відповідь шукайте далі.

Отже, щоби не порушити графік вильотів, борт з Берліна має припаркуватись біля виходу 2. Від цього гейту об 11:00 має вилетіти рейс до Нью-Йорка. А наступним тут почне приймати пасажирів борт до Сіднея – станеться це об 11:25. Таким чином, вихід 2 буде вільний у період з 10:50 до 11:25 і встигне за цей час прийняти пасажирів з Берліна.

Раніше OBOZ.UA публікував математичну головоломку на уважність з несподіваним результатом.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом