Два окремих фото? Король Данії Фредерік X і його дружина також потрапили в скандал з Photoshop
Два окремих фото? Король Данії Фредерік X і його дружина також потрапили в скандал з Photoshop

Два окремих фото? Король Данії Фредерік X і його дружина також потрапили в скандал з Photoshop

Користувачі мережі звинуватили королеву Мері та короля Данії Фредеріка X у використанні фотошопу. Нещодавно подружжя опублікувало перший офіційний портрет, після того, як монарх зійшов на престол 14 січня 2024 року.

Уважні прихильники королівських осіб впевнені, що знімок був відредагований. Про це повідомляє Daily Mail.

На портреті можна побачити королеву Мері, яка вбрана у темно-зелену сукню з оксамиту та мережива разом. Її образ прикрашає набір коштовностей зі смарагдами. Його Величність одягнений у парадну форму військово-морського флоту.

Чимало прихильників монархів були у захваті від фотографії, однак знайшлися й ті, хто ставив під сумнів її правдивість. Орлиноокі шанувальники стверджували, що зображення королеви було окремим портретом – головним доказом стала долоня Мері, яка розміщена попереду Фредеріка.

Користувачі поділилися своїми думками у коментарях:

"Гарне фото, але ще одне королівське фото з цифровим покращенням".

"Це фотошоп? Я маю на увазі, ніби їх сфотографували окремо, а потім зібрали разом? Мері виглядає вишукано, а Фредерік, король має такий вигляд, ніби щойно викотився з ліжка".

"Схоже, до фото Фредеріка додали королеву Мері. Положення рук ідентичне".

У палаці підтвердили, що фотографія справжня, і стверджують, що "офіційний гала-портрет Королівського дому не був підроблений". Багато хто стверджував, що будь-який фотошоп мав би сенс, враховуючи нещодавні чутки про роман тодішнього принца Фредеріка. Монарха помітили в Іспанії зі світською левицею Геновевою Казановою минулого року.

Це далеко не перший раз, коли королівська родина потрапляє у скандал з фотошопом. Напочатку березня 2024 року сплахнув скандал навколо знімку Кейт Міддлтон з дітьми. Принцеса зізналася, що й справді відредагувала фото. Детальніше – у нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA розповідав про чорно-біле фото Кейт Міддлтон і принца Вільяма, яке стривожило фанатів королівської сім'ї.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом