19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Де зараз і який вигляд мають сини Ірини Білик, між якими 16 років різниці у віці. Фото
Де зараз і який вигляд мають сини Ірини Білик, між якими 16 років різниці у віці. Фото

Де зараз і який вигляд мають сини Ірини Білик, між якими 16 років різниці у віці. Фото

Легендарна співачка, яку ще називають українською Мадонною, Ірина Білик – мама двох синів: 24-річного Гліба Оверчука та 8-річного Табіза Ахмадова. Різниця у віці хлопців сягає аж 16 років, але живуть вони окремо – старший син закордоном, молодший – із мамою.

І хоч Гліб нині не проживає в Україні, а в Іспанії, він активно підтримує українців, щодня поширює по кілька зборів та ходить на мітинги. В Instagram Ірини Білик його практично не знайти, останнє фото зі старшою дитиною було датоване аж груднем 2020 року, коли Табіз відсвяткував свій перший ювілей.

Гліб активно займається музикою. Його обліковий запис в Instagram заповнений фотографіями із рок-виступів, де грає то на барабанах, то на гітарі. Ба більше, сам хлопець має дещо відповідну зовнішність. Юнак відростив довге волосся, має худорляву статуру та кілька татуювань.

Соцмережі він веде у готичному стилі, що іноді може здаватися депресивним. Однак, ледь не на половині усіх фото, опублікованих на сторінці з початку 2024 року, можна побачити його дівчину Карлу, у якої на сторінці хлопець люб'язно підписаний як "Глібінчик".

У 2021 році Гліб вже мав 5-річні стосунки із кримчанкою Алісою. Як він розповідав в інтерв'ю JetSetter, вони вже були нареченими, а пропозицію зробив під час подорожі до Японії. 

Як ми вже зазначали, Гліб активно підтримує українців за кордоном та часто ходить на проукраїнські мітинги. Росіян він називає "помилкою планети" і закликає боротися проти них.

"Вже 700+ днів помилка планети під назвою росіяни атакують український народ та продовжують руйнувати і забирати життя людей, які хотіли радісно жити поруч зі своїми близькими та друзями. Хотіли будувати своє майбутнє та піклуватися про своє оточення. Проте, кожне повідомлення про закритий збір чи знищену техніку окупанта викликають посмішку та мотивацію працювати", – написав він в одному зі своїх дописів.

Гліб та Табіз мають різних батьків. У 1998 році Ірина Білик зустрічалася з манекенником Андрієм Оверчуком, від якого народила первістка. Однак, їхній цивільний шлюб протривав недовго – до 2001 року. Найменшого – Табіза – народила у 2015 році сурогатна мати, а батьком став п'ятий коханець (і перший офіційний чоловік) російський фотограф Аслан Ахмадов. Та недовго музика грала і з початком повномасштабної війни він лишився в Росії та продовжив там працювати. Це розчарувало співачку – й вона розірвала шлюбний контракт.

Нині 8-річний Табіз живе із мамою, але зірка вже не так часто показує його в соцмережах, як раніше. Варто зазначити, що раніше дитина мала окрему сторінку в Instagram, але нині її просто не існує. 

Раніше OBOZ.UA писав, які українські зірки виховуютьвід чотирьох дітей. Для них малеча не є перешкодою успішній кар'єрі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом