Є особливе місце: експерт розповіла, де не можна зберігати молоко в холодильнику
Є особливе місце: експерт розповіла, де не можна зберігати молоко в холодильнику

Є особливе місце: експерт розповіла, де не можна зберігати молоко в холодильнику

Молоко зазвичай псується протягом семи днів після відкриття, але є можливість зберегти його свіжим довше, якщо зберігати його у правильному місці.

Експерт зі страхування житла Кріс Біслі поділився найкращими порадами, як організувати холодильник, щоб ваші продукти зберігалися довше і заощадити сотні фунтів стерлінгів.

За його словами, організованість означає, що "ви знаєте, де шукати речі, і з меншою ймовірністю їжа, про яку ви забули, буде нудитися в глибині холодильника", повідомляє Express.

За його словами, це також означає менше харчових відходів, що "добре для вашої кишені, тому що ви не купуєте те, що у вас вже є".

Більшість людей зберігають молоко у дверному відділенні, але Кріс виявив, що це не найкраще місце для того, щоб зберегти його свіжим довше.

Дверні відсіки - це найтепліше місце в холодильнику, і температура коливається щоразу, коли двері відчиняються і зачиняються, що призводить до швидшого псування молока, яке там зберігається.

"Якщо ви помітили, що молоко зберігається не дуже довго, спробуйте зберігати його в основній камері. Приправи та соуси, як правило, мають довший термін придатності і не потребують зберігання при певній температурі в холодильнику, тому вони зазвичай добре зберігаються у дверцятах або на верхній полиці. Те саме стосується напоїв у пляшках. Їх легше зберігати і зручніше діставати, якщо вони стоять у дверцятах", - наголошує він.

Молоко завжди слід зберігати при температурі близько 2°C, що зазвичай відповідає температурі в задній або нижній частині холодильника.

Як і молоко, інші продукти не слід зберігати у дверцятах. Вершки зберігаються довше, якщо зберігати їх у прохолодному місці в холодильнику - тому уникайте дверцят.

Яйця повинні зберігатися при постійній температурі, "саме тому ви можете виявити, що вони краще зберігаються на верхній або середній полиці вашого холодильника".

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом