Колишня дружина ексголови Верховного суду Князєва забрала у нього половину грошей: яка сума
Колишня дружина ексголови Верховного суду Князєва забрала у нього половину грошей: яка сума

Колишня дружина ексголови Верховного суду Князєва забрала у нього половину грошей: яка сума

Колишня дружина ексголови Верховного Суду Всеволода Князєва Юлія отримає половину деякого його майна. Зокрема, суд визнав за нею право власності на 52 300 доларів готівки.

Про це повідомив журналіст Олег Новіков. Він нагадав:

  • на початку 2024 року Юлія розлучилася з Князєвим через суд;
  • після цього вона попросила поділити деяке майно – "зокрема, на яке накладено арешт".

Йшлося про 104 600 доларів готівки. А також:

  • понад 700 тис. грн.;
  • 174 682 доларів та 220 євро на банківських рахунках.

"Суд поділив деяке майно подружжя. Зокрема, він визнав за Юлією Князєвою право власності на 52 300 доларів готівки, понад 350 000 грн, 87 341 доларів та 110 євро", – йдеться d повідомленні.

Справа Князєва

Нагадаємо: 15 травня 2023 року в НАБУ заявили, що спільно з САП затримали суддю Верховного суду під час отримання хабаря. 18 травня Вища рада правосуддя дала дозвіл на утримання Князєва під вартою. Того ж дня ВАКС обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 107,3 млн грн застави.

До "схеми", за даними слідства, були причетні керівництво та рядові судді. За даними ЗМІ, Князєв отримав хабар за рішення на користь олігарха Костянтина Жеваго.

31 січня 2024 року за Князєва внесли заставу в розмірі 18,168 млн грн, того ж дня його звільнили з-під варти. За день до цього розмір застави для Князєва було зменшено всьоме від початку судового процесу.

Як повідомляв OBOZ.UA, у середині квітня щодо Князєва було відкрито дицплінарну справу. В його діях зафіксовано ознаки дисциплінарних проступків, визначених пунктами 3, 15 частини І статті 106 Закону України "Про судоустрій і статус суддів".

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом