Міжнародна організація з міграції оголосила конкурс на гранти для ветеранських організацій
Міжнародна організація з міграції оголосила конкурс на гранти для ветеранських організацій

Міжнародна організація з міграції оголосила конкурс на гранти для ветеранських організацій

Міжнародна організація з міграції за фінансування Міністерства закордонних справ Японії оголосила грантову програму для громад і ветеранських організацій та установ.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів України, передає Укрінформ. 

«Наші партнери – Міжнародна організація з міграції за фінансування Міністерства закордонних справ Японії – оголосили грантову програму для громад і ветеранських організацій та установ», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у програмі можуть взяти участь: комунальні та державні установи, громадські організації, які надають підтримку ветеранам, членам їхніх сімей, членам сімей загиблих та ветеранам з інвалідністю. Діапазон підтримки має включати фізичну реабілітацію, психологічну допомогу, допомогу з пошуком роботи, перекваліфікацію, а також культурні, освітні та інші соціальні послуги.

А також територіальні громади/окремі об’єднання мешканців у межах села, селища чи міста із територій, підконтрольних уряду України, в усіх областях, де безпекова ситуація дозволяє проведення заходів.

10 громад та 10 ветеранських організацій/установ – переможців конкурсу отримають: фінансову підтримку до 15 000 євро на придбання необхідного обладнання; навчальні курси для персоналу щодо посилення їхньої спроможності надавати якісні послуги ветеранській спільноті; підтримку з боку фахівців МОМ перед та під час організації заходів.

Щоб узяти участь потрібно заповнити заявку до 10 травня включно. Для ветеранських організацій/установ: грантова програма від ІOM Ukraine. Для громад: грантова програма від Міжнародної організації з ІOM Ukraine

Як повідомляв Укрінформ, після завершення війни ветеранська спільнота України становитиме близько 5 мільйонів осіб.

Фото: МОМ

Теги по теме
Япония
Источник материала
Поделиться сюжетом