Нова дівчина екса Лорак набила тату з його іменем – фото
Нова дівчина екса Лорак набила тату з його іменем – фото

Нова дівчина екса Лорак набила тату з його іменем – фото

Мурат показав нове татуювання коханої, яке вона присвятила йому.

Нова дівчина ексчоловіка Ані Лорак – турецького бізнесмена Мурата Налкакіоглу – блогерка Анастасія похизувалася змінами на тілі.

Так, у фотоблогу Мурата з'явилося свіже фото його обраниці, на якому видніється нове татуювання на її ребрах. Вочевидь, у такий спосіб Анастасія захотіла висловити свою величезну прихильність до Налкакіоглу, тому звернулася до тату-майстра й залишила на своєму тілі фразу "forever yours Murat", що з англійської перекладається, як "назавжди твоя, Мурате".

До слова, Мурат був вражений таким вчинком дівчини й підписав фото: "Якщо що".

Цікаво, що в Анастасії вже є схоже татуювання, яке вона робила в парі з Муратом, тільки у більш пікантному місці – під грудьми біля серця. Тоді модель з обранцем набили "forever yours", що українською означають "назавжди твій/твоя". Тож, відтепер у блогерки є два татуювання, присвячених коханому.

Зазначимо, про свої стосунки пара оголосила на початку цього року після того, як вони разом відсвяткували Новий рік у Дубаї. Через деякий час закохані вирішили з'їхатися та проводити свій вільний час разом. До слова, обидва виховують дітей від попередніх шлюбів.

Источник материала
Поделиться сюжетом