Війська РФ вдарили по Харкову: прильоти у двох районах, подробиці
Війська РФ вдарили по Харкову: прильоти у двох районах, подробиці

Війська РФ вдарили по Харкову: прильоти у двох районах, подробиці

Жителів Харкова та Харківської області місцева влада закликає перебувати в укриттях - російські окупаційні війська здійснюють повторні пуски КАБів.

Російські окупанти у вівторок вранці, 30 квітня, завдали ударів корегованими авіаційними бомбами по місту Харкову. За попередніми даними, прильоти в Холодногірському та Київському районах.

Як повідомляє у своєму Telegram-каналі мер міста Ігор Терехов, у Київському районі зафіксовано приліт у районі житлової забудови.

"Попередньо - два прильоти в Київському та Холодногірському районах. По цивільних об'єктах. У Київському районі - знову, як і вчора, влучання в районі житлової забудови. Щодо постраждалих і руйнувань інформація уточнюється... Є попередня інформація про одного загиблого і двох поранених у Холодногірському районі", - сказав градоначальник.

Війська РФ вдарили КАБами по Харкову

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог, імовірно, завдав ударів по місту коригованими авіабомбами.

"За попередньою інформацією, ворог ударив по Харкову КАБами. Є інформація про одного загиблого, а також поранених. Кількість встановлюється. Працюють профільні служби", - заявив чиновник.

Інформація про загиблих і постраждалих

"За попередньою інформацією, внаслідок ударів по Харкову двоє людей загинули, шестеро дістали поранення", - сказав о 10:40 Синєгубов.

Окупанти вдарили з Бєлгородської області

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник із позивним Марсель повідомив, що росіяни завдали ударів по Харкову з території Бєлгородської області.

Він закликав жителів міста та області перебувати в укриттях, оскільки війська РФ здійснюють повторні запуски КАБ.

"Окупанти завдали авіаудару по місту Харків з території Бєлгородської області. Метою терористів стала цивільна забудова. Інформація щодо руйнувань та ймовірних постраждалих встановлюється... Знову пуски ворожих КАБ - жителі Харківщини не залишайте укриття до відбою повітряної тривоги!" - сказав Мельник.

Удари Росії по Харкову - головні новини за темою:

Війська РФ 22 квітня завдали удару по телевежі в Харкові, сказав голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. Унаслідок ворожого удару по інфраструктурному об'єкту фіксувалися перебої із сигналом цифрового телебачення.

24 квітня РФ обстріляла ракетами житловий комплекс у Харкові. Прильоти були по Шевченківському району міста. Ворог атакував ракетами С-300.

29 квітня окупанти атакували Харків коригованими авіабомбами. Було зафіксовано приліт у зону житлової забудови. Частково пошкоджено багатоповерхівку.

Інші новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом