Сантехнік розкритикував популярний спосіб прочищення труб: як його краще замінити
Сантехнік розкритикував популярний спосіб прочищення труб: як його краще замінити

Сантехнік розкритикував популярний спосіб прочищення труб: як його краще замінити

Не усі народні засоби для прочищення труб є дієвими, зазначає сантехнік. Деякі можуть просто забрати ваш час і не дати потрібного результату.

Засмічення труб на кухні та у ванній – це проблема, з якою хоча б раз стикався кожен із нас. Нерідко зустрічаються поради, що такій проблемі можна зарадити за допомогою різних народних засобів. Але не усі з таких народних методів насправді є дієвими.

Сантехнік Джастін Корнфорт, який є генеральним директором компанії Ace Plumbing розкритикував один із найпопулярніших способів прочищення труб. Він зазначив, що не варто намагатися впоратися з таким завданням за допомогою соди та оцту, адже часто це не дасть потрібного результату, пише The Mirror.

За словами Корнфорта, використання харчової соди та оцту залежить від того, яка саме труба забита. Він зазначив, що прочищати таким способом труби у ванній буде безрезультатно, адже часто в такій трубі може накопичуватися волосся, а з ним таким народним способом точно не впоратися.

Як прочистити труби у ванній

Сантехнік наголосив, що для прочищення труб у ванній краще користуватися механічними методами, наприклад, дренажної змійки, яку можна придбати, зокрема, у будівельних магазинах. Дренажна змійка - це довгий шматок згорнутого металевого дроту, прикріпленого до гнучкого металевого кабелю. Повільно опускаючи цей дріт в трубу й рухаючи ним, можна позбутися різних забруднень.

Щодо очищення труб на кухні, то сантехнік радить використовувати різні магазинні засоби, адже, за його словами, сода та оцет можуть не впоратися з органічними забрудненнями, які могли накопичитися у трубі.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом