SpaceX почала пропонувати термінали Starlink лише за $1
SpaceX почала пропонувати термінали Starlink лише за $1

SpaceX почала пропонувати термінали Starlink лише за $1

Компанія SpaceX запустила нову програму $1 for 30 days («30 днів за $1») з метою залучення нових користувачів сервісу супутникового інтернету Starlink. У рамках цієї ініціативи всім бажаючим всього за $1 надається супутниковий термінал для тестування протягом 30 днів.

Зазвичай компанія стягує з нових користувачів $599 за термінал для підключення до супутникового інтернету Starlink, що включає нову антену V4 і маршрутизатор Wi-Fi. Але тепер, завдяки запуску програми $1 for 30 days, у користувача з’являється більше часу, щоб вирішити, наскільки підходить йому сервіс Starlink, перш ніж заплатити за термінал. Через 30 днів після першої активації антени Starlink користувач може заплатити $599 і продовжити користуватися сервісом або здати термінал SpaceX.

У випадку, якщо після 30-денного періоду тестування користувач все ж таки відмовиться від підписки на сервіс, йому доведеться сплатити повну вартість доставки при поверненні термінала Starlink. Також клієнту необхідно буде заплатити за користування інтернетом з розрахунку $120 на місяць протягом тестового періоду. Але SpaceX поверне плату за обслуговування, якщо споживач вирішить повернути термінал протягом 30 днів, зазначено на сайті компанії.

Споживачі й раніше могли повернути обладнання Starlink та отримати повернення коштів протягом перших 30 днів використання, але їм потрібно було заздалегідь внести плату за термінал та доступ до інтернету.

Окрім низки штатів США, 30-денна тестова програма Starlink доступна для нових клієнтів в Австралії та Новій Зеландії. Також термінал Starlink можна придбати у торговій мережі Home Depot, яка гарантує можливість повернення протягом 90 днів.

Источник материала
Поделиться сюжетом