Сподобається навіть тим, хто печінку не любить: що додати до котлет з субпродукту
Сподобається навіть тим, хто печінку не любить: що додати до котлет з субпродукту

Сподобається навіть тим, хто печінку не любить: що додати до котлет з субпродукту

Ситна страва для всієї сім'ї

Далеко не всі люблять печінку через специфічний смак та аромат. Однак навіть цей субпродукт можна приготувати смачно, знаючи деякі секрети приготування.

Так, з печінки можна зробити паштет під ягідним желе або ж звернути увагу на рецепт печінкових котлет. Ним з нами поділилися на Instagram-сторінці "danilchenko_77".

Як приготувати печінкові котлети

Інгредієнти:

  • печінка – 600 г;
  • фарш м'ясний – 400 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • манка – 3 ст. л.;
  • сіль, перець;

Спосіб приготування:

  1. Печінку помити, прибрати все зайве, порізати на довільні шматочки, подрібнити у блендері.
  2. Додати шматочки цибулі, подрібнити.
  3. Вилити "фарш" у миску, додати яйця.
  4. Посолити, поперчити, перемішати.
  5. Додати манку, перемішати.
  6. Додати м'ясний фарш, перемішати.
  7. Смажити на середньому вогні до готовності.

А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.

Источник материала
Поделиться сюжетом