Унаслідок удару по Харкову поранені двоє поліцейських
Унаслідок удару по Харкову поранені двоє поліцейських

Унаслідок удару по Харкову поранені двоє поліцейських

Внаслідок удару по Харкову поранені двоє поліцейських, серед поранених також брат-близнюк загиблого залізничника.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі “Суспільне. Новини” повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко.

“Перше влучання було майже у центрі міста, біля перехрестя з пожвавленим рухом, у гаражний кооператив. Там поранені четверо людей, стан усіх легкий. Крім того, ушкоджень, теж легкі, зазнали двоє працівників поліції, які перебували на службі. У Холодногірському районі - влучання в залізничний об’єкт, цивільний. Там загинув 25-річний чоловік. Серед поранених – брат-близнюк загиблого”, - розповів Тимошко.

За його інформацією, батько братів - також залізничник, і перебував неподалік місця удару. У чоловіка - гостра реакція на стрес.

Тимошко зауважив, що, крім Харкова, від авіаударів потерпають прикордонні населені пункти. Зокрема 29 січня одночасно з обласним центром удари керованими авіабомбами були здійснені по Харківському району - прикордонних населених пунктах Веселе, Глибоке, Липці. Також постійно зазнають ударів Золочівська, Дергачівська, Вовчанська громади.

“При цьому удари наносятся переважно вдень, коли ймовірність жертв набагато вища, ніж уночі”, - додав Тимошко.

Як повідомляв Укрінформ, близько 10-ї години ранку 30 квітня війська РФ завдали авіаударівпо Київському та Холодногірському районах Харкова. Загинув 25-річний працівник залізниці, дев’ятеро людей постраждали, з них чотирьох госпіталізували. Пошкоджені понад 40 гаражів і кілька автомобілів, будівлі.

Теги по теме
война полиция Харьков
Источник материала
Поделиться сюжетом