Ця закуска стане ідеальною прикрасою навіть святкового столу
Лаваш — ідеальне доповнення будь-якої закуски, яке зробить її смачнішою та ніжнішою. В нього можна загорнути різні начинки або ж просто сир і вийде смачнющий перекус до чаю. Сьогодні ділимося рецептом трубочок з помідорів, авокадо і лаваша.
Вам знадобляться прості та доступні інгредієнти і 15 хвилин вільного часу. Рецептом смачної і ситної закуски поділилася кулінарна блогерка Альона Карпюк на своїй сторінці в Instagram.
Як запекти трубочки з лаваша
Інгредієнти:
- лаваш;
- томатний соус;
- авокадо;
- помідор;
- цибуля;
- спеції на свій смак.
Спосіб приготування:
- Змащуємо лаваш соусом і закручуємо у трубочки. Проколюємо зубочистками, щоб тримали форму.
- Трубочки перекладаємо на пергамент. Розігріваємо духовку і ставимо випікатися на 7-10 хвилин при 170 градусах.
- Для начинки очищуємо авокадо від шкірки і зминаємо виделкою. Перекладаємо у глибоку тарілку.
- Нарізаємо помідор і цибулю кубиками. Додаємо до авокадо і перемішуємо. Кидаємо сіль та перець. Запечені трубочки начиняємо гуакамоле, який щойно приготували. Смачного!