Власники Apple Vision Pro масово повертають свої гаджети
Власники Apple Vision Pro масово повертають свої гаджети

Власники Apple Vision Pro масово повертають свої гаджети

За останні дні у соціальних мережах зросла кількість повідомлень від власників Apple Vision Pro, які вирішили повернути свої гарнітури вартістю $3500. Компанія дозволяє повернути будь-який продукт протягом 14 днів від моменту купівлі, пише The Verge.

Одна з найпоширеніших причин повернення — дискомфорт під час носіння. Власники гарнітури скаржаться на головний біль та сонливість під час її використання.

Також їм не подобається вага пристрою та той факт, що більша його частина розташована спереду. Окрім цього, у деяких людей через використання гарнітур нібито траплялися розриви кровоносних судин ока.

Однак слід зазначити, що користувачі VR-гарнітур вже багато років скаржаться на сухість і почервоніння очей.

Але апаратні проблеми — не єдина причина скарг. Інша поширена претензія полягає в тому, що Vision Pro не забезпечують достатньої продуктивності порівняно з їх високою вартістю.

Один користувач зазначив, що під час перегляду екранів Figma відчував запаморочення, але окуляри також не підходять для його роботи. Інший інженер написав, що «досвід кодування не зміг його переконати», а проблеми з фокусуванням викликали головний біль.

Источник материала
Поделиться сюжетом