Браузер Arc став доступним для користувачів Windows 11
Браузер Arc став доступним для користувачів Windows 11

Браузер Arc став доступним для користувачів Windows 11

Після кількох місяців бета-тестування The Browser Company, нарешті, випустила офіційну версію браузера Arc 1.0.1 для користувачів Windows 11, яким уже не потрібно записуватися в список очікування.

Arc зараз підтримує лише Windows 11. Тим, хто використовує Windows 10, доведеться трохи довше чекати. Є також хороші новини для користувачів комп’ютерів Windows на базі ARM, оскільки розробники планують випустити версію Arc для ARM64. Цікаво, що версія Arc для Windows використовує мову програмування Swift від Apple, аналогічну версії для macOS. Це дозволяє браузеру використовувати певний основний код разом зі своїм аналогом для Mac.

Arc отримав унікальний інтерфейс із бічною панеллю, на якій розміщені такі функції, як вкладки, бібліотека, мольберти та нотатки, архівовані вкладки та не тільки. Він також отримав деякі інноваційні функції, такі як можливість перейменовувати вкладки, переглядати посилання перед відкриттям і робити нотатки в браузері.

При цьому Arc вимагає навчання через новий дизайн і використання клавіш. Деякі вже називають Arc «заміною Chrome», як авторитетне видання The Verge у своєму огляді. Самі розробники використовують цитату з огляду «Arc — це заміна Chrome, на яку я так довго чекав» на своєму сайті.

Источник материала
Поделиться сюжетом