Як правильно готувати корисні яйця пашот: ділимося точною технологією
Як правильно готувати корисні яйця пашот: ділимося точною технологією

Як правильно готувати корисні яйця пашот: ділимося точною технологією

Яйця – дуже цінний, корисний та смачний продукт, який можна готувати по-різному: смажити, варити, робити яєчню, омлет, яйця пашот. Фахівці стверджують, що найкорисніші яйця саме у вареному вигляді та з рідким жовтком.

Кулінарка поділилася в Instagram корисними порадами та точною технологією приготування яєць пашот.

Як правильно готувати яйця пашот

1. Яйця повинні бути свіжими, якщо вони не першої свіжості, то білок буде рідким і пашот розпливеться у воді.

2. Воду можна підсолити і додати трохи оцту, тому білок швидше згорнеться, але це не обов'язково, якщо у вас свіжі яйця.

3. У воді за допомогою ложки зробіть вирву, так готовий пашот буде гарної форми.

4. На ситечко розбийте яйце і тоді вилийте його в киплячу воду.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Японський омлет без молока зі слабосоленою червоною рибою
  • Омлет із ковбасою
  • Рисовий омлет
Источник материала
Поделиться сюжетом