Як зробити ідеальний весільний макіяж: поради і заборони
Як зробити ідеальний весільний макіяж: поради і заборони

Як зробити ідеальний весільний макіяж: поради і заборони

Незалежно від формату та масштабу весілля, кожна наречена знає – макіяж, який вона зробить цього дня надзвичайно важливий. Він буде зафіксований на всіх весільних фото і точно стане частиною ваших спогадів.

Але обрати стиль та кольорову палітру і навіть візажиста, який не зіпсує образ, буває непросто. OBOZ.UA поцікавився порадами експертів, які знають, як правильно підготуватись до весільного макіяжу і при цьому не витратити забагато часу та нервів.

Як обрати візажиста

Як правило, весільний макіяж довіряють робити професіоналу – мало яка наречена займається цим самотужки. Тому підійдіть до пошуку візажиста відповідально. По-перше, ретельно вивчіть її чи його соцмережі, де представлені готові роботи. Перевагу віддавайте не фотографіям (їх легко підретушувати), а відео, де буде видно усі нюанси макіяжу.

Обов’язково сходіть познайомитись з обраним візажистом особисто. Людина має бути сумісною з вами енергетично. Якщо, наприклад, ви любите готуватись до важливих моментів у тиші, а фарбуватиме вас людина балакуча, це може зіпсувати вам настрій із самого ранку.

І неодмінно читайте відгуки про візажиста. Справді хорошого фахівця буде помітно за цими відгуками. Так само, як і дійсно поганого.

Як підготувати обличчя

Жоден візажист не виконає вам ідеального мейку, якщо ви не зробите усе, щоби підготувати своє обличчя до важливого дня. По-хорошому, підготовку варто починати за 6-12 місяців до видатної дати. Підберіть догляд, який зробить вашу шкіру сяючою. Якщо ви зробите це за кілька тижнів або днів, то можете стикнутись з алергічною або іншою небажаною реакцією, яку важко буде приховати навіть під товстим шаром консилера.

Окрім, власне, догляду, дотримуйтесь також цих порад:

  • пийте достатньо води, щоби ваша шкіра була зволоженою зсередини;
  • їжте більше овочів та зелені – здорове травлення відображається і на стані шкіри;
  • обов’язково змивайте всі косметичні засоби увечері та не забувайте про регулярний догляд;
  • висипляйтесь.

Що зробити напередодні дня весілля

За кілька днів до пробного макіяжу, надайте бажану форму бровам. А потім оновіть її напередодні весілля. Брови називають чи не основним акцентом в образі, від якого залежить дуже багато. Тому вони мають бути доглянутими.

Обов’язково зробіть пробний макіяж. Тільки так ви можете з’ясувати, що вам підходить, що подобається і як вам буде зручно. Також ви матимете час, щоби внести всі правки.

Постарайтеся записатися на пробний макіяж, пробну зачіску і примірку весільної сукні в один і той же день. Так ви зможете повністю оцінити, як будете виглядати в день весілля.

Чого робити точно не можна

Не відкладайте пробний макіяж на останню хвилину. Домовляйтесь з візажистом якомога раніше, щоби для вас точно знайшлось місце в його графіку.

Не економте на весільному макіяжі. Це подія, яку ви будете згадувати все життя, тому образ має бути бездоганним. Для цього вам може знадобитись більше часу на підготовку. А ще – дорожчі та якісніші продукти. Все це, звісно, позначиться на фінальному ціннику.

Не експериментуйте з кольоровою гамою та стилем мейку. Класичний елегантний макіяж у природних кольорах чудово поєднається з будь-яким образом нареченої. До того ж не вийде з моди. І через багато років ваші весільні фото матимуть все той же стильний вигляд.

Не погоджуйтесь на кольори та прийоми, які викликають у вас дискомфорт. Скільки б вас не переконували подруги чи візажист, що червона помада вам надзвичайно пасує, ви не відчуєте радість від весілля, якщо будете весь час думати, чи не розтеклась вона. Таке занепокоєння, звісно, відобразиться і на фото та відео з весільного прийому. Тому ставте свій комфорт на перше місце.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як зробити ідеальний макіяж на щодень методом "трьох пальців".

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом