Як зробити так, щоб у вашому домі був приємний запах: 5 простих способів
Як зробити так, щоб у вашому домі був приємний запах: 5 простих способів

Як зробити так, щоб у вашому домі був приємний запах: 5 простих способів

Природно, у нас є кілька ідей, від свічок своїми руками до рецептів, які гарантовано допоможуть вам зробити так, щоб у вашому домі був приємний запах. Ось як:

1. Запаліть свічку.

Ми знаємо, що багато з вас мають тверду думку про те, чи місце ароматичним свічкам на кухні, але для нас все залежить від аромату. Нам подобаються свіжі, але не нудні (які, правда, важко знайти, не витративши багато грошей). Ось чому ми вважаємо за краще виготовляти власні свічки в порожніх банках. Ви можете додати кілька крапель ефірної олії до суміші, щоб надати їм ледь помітного аромату. Ви можете зробити так, щоб у вашому домі був приємний запах за допомгою масла розмарину або лимона.

2. Тушкуємо трохи спецій.

Ви знаєте, як добре пахне у вашій квартирі, коли ви готуєте глінтвейн чи сидр? Саме за допомгою них можна зробити так, щоб у вашому домі був приємний запах. Ви можете мати це завжди, навіть якщо ви не готуєте велику партію коктейлів для вечірки. Просто візьміть кілька паличок кориці і поставте їх на повільний вогонь у маленькій каструлі з водою на плиті. Коли вдома пахне теплом і корицею, вимкніть конфорку та вийміть палички кориці. Дайте їм висохнути, і ви можете використовувати їх ще кілька разів, перш ніж вони втратять свою силу.

3. Залучіть свою мультиварку.

Якщо вам не подобається залишати конфорку увімкненою, коли ви не на кухні, скористайтеся замість цього мультиваркою. Завдяки цій стратегії ви не тільки зможете зробити так, щоб у вашому домі був приємний запах, але й це поглинне будь-які запахи, які можуть залишитися. Крім того, ви можете використовувати його в будь-якій кімнаті будинку — наприклад, у підвальній телевізійній кімнаті, де гуляє ваш підліток і його друзі.

4. «Спекти» освіжувач повітря.

Геніальність цього «запеченого» освіжувача повітря полягає в тому, що він використовує інгредієнти, які, ймовірно, призначені для вашого компостного баку. Замість того, щоб викидати яблучні серцевини або апельсинові шкірки, покладіть їх на аркуш пергаменту та посипте кількома улюбленими спеціями. Знову ж таки, кориця є справжнім переможцем. Потім просто помістіть пергамент у духовку (ми рекомендуємо покласти його в невелику ємність або форму, придатну для духовки) і встановіть температуру 200°F на стільки, скільки ви хочете, щоб запах тримався.

5. Приготувати щось.

Звичайно, наш улюблений спосіб зробити так, щоб у вашому домі був приємний запах, — це приготувати щось, що наповнить ваш дім апетитним ароматом. Тушковане м’ясо, тушковане м’ясо та страви в мультиварці – одні з наших улюблених, але хліб, печиво та тістечка — не кажучи вже про смажену курку! — теж зробить свою справу.

Джерело: thekitchn

Читайте також:

Як позбутися запахів приготування їжі: миттєвий спосіб

Як позбутися неприємного запаху у вашому холодильнику та морозильній камері: простий лайфхак

Як вивести з приміщення запах горілого: допоможе один цікавий лайфхак

Источник материала
Поделиться сюжетом