Майбутні моделі ‌iPad Pro‌ будуть оснащені чіпом M4
Майбутні моделі ‌iPad Pro‌ будуть оснащені чіпом M4

Майбутні моделі ‌iPad Pro‌ будуть оснащені чіпом M4

Минулого тижня Марк Гурман з Bloomberg заявив, що тепер він вважає, що існує «велика ймовірність» того, що майбутні моделі ‌iPad Pro‌ будуть оснащені чіпом M4 нового покоління від Apple, а не чіпом M3, який дебютував у MacBook Pro та iMac. пів року тому. Він сказав, що ключовою новою функцією чіпа M4 буде оновлений Neural Engine, який підвищує продуктивність для завдань штучного інтелекту, і він вважає, що Apple буде продавати наступний ‌iPad Pro‌ як пристрій на основі штучного інтелекту.

Впровадження чіпа M4 в iPad лише через шість місяців після попереднього покоління чіпів було б безпрецедентним кроком. Проте це не перший випадок, коли, за чутками, нові моделі ‌iPad Pro‌ мають чіп M4. У березні відомості про чіпи 16 нових пристроїв Apple були оприлюднені джерелом, яке має досвід поширення точної інформації про плани Apple.

Оприлюднена технічна інформація містила чотири ідентифікатори для невипущеного чіпа, який стосується розмірів дисплеїв майбутніх 11- та 13-дюймових моделей ‌iPad Pro‌. Ця послідовність ідентифікаторів свідчить про те, що ‌iPad Pro‌ міститиме чіп M4, а не M3. Оскільки Gurman зараз підтримує цю можливість і потенціал фокусування на штучному інтелекті, це здається все більш імовірним.

Якщо Apple таки представить чіп M4 у новому ‌iPad Pro‌, її план Apple silicon буде рухатися швидше, ніж очікувалося. Цілком можливо, що обсяг виробництва TSMC N3E залишається низьким, що робить його більш придатним для таких пристроїв, як ‌iPad‌, а не для iPhone або Mac на цей час.

Очікується, що Apple анонсує нові моделі ‌iPad Pro‌ на заході «Let Loose» 7 травня.

Источник материала
Поделиться сюжетом