М'ясні рулети можна готувати з різними начинками, наприклад, з грибами, часником, спеціями. Для того, щоб він був соковитим, м'ясо залиште промаринуватися мінімум на декілька годин.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та соковитого м'ясного рулету з грибами.
Інгредієнти:
- 1-1,5 кг свинини (у мене вирізка)
- приправа для м'яса
- 2-3 зубчики часнику
- 2-3 чайні ложки гірчиці
- 400 г грибів печериць
- 1 цибулина сіль, перець – за смаком
- суміш зелена
- 100 г твердого сиру
Спосіб приготування:
1. Шматок м'яса приблизно один-півтора кілограма, розріжте і трохи відбийте його.
2. Посипте приправою для м'яса, а також натріть 2 зубчики часнику і зверху викладіть гірчицю. Натріть цим усім один бік м'яса. Перевертаємо і все те саме повторюємо з іншого боку. Залишіть м'ясо маринуватися в холодильнику щонайменше на 2 години, а краще на ніч.
3. Тим часом наріжте і обсмажте печериці. Коли зайва вода випарувалася, додайте олію та нарізану одну цибулину, смажте до готовності. Потім посоліть і поперчіть за смаком і додайте суміш сушеної зелені, перемішайте і смажте ще декілька хвилин.
4. Викладіть гриби на м'ясо, далі натертий сир і тісно скрутіть у рулет, краще зв'язати ниткою для надійності.
5. Також замотайте рулет у пергамент та два листи фольги. І ставте випікати у розігріту до 160 духовку приблизно на півтори години. Після цього вимкніть і залиште м'ясо постояти в духовці приблизно 30-40 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Ніжне мармурове м'ясо з гірчицею за 5 хвилин
- Смажене м'ясо у сметані
- Смажене м'ясо з картоплею