Найвдаліше тісто для домашніх вареників: на чому приготувати
Найвдаліше тісто для домашніх вареників: на чому приготувати

Найвдаліше тісто для домашніх вареників: на чому приготувати

Для того, щоб вареники вийшли пухкими та ніжними, для них потрібно приготувати вдале тісто. Найкращим варантом буде скористатись рецептом на кип'ятку. Результат вас приємно вразить. 

Ідея приготування пухкого заварного тіста для вареників опублікована на сторінці фудблогерки Катерини Мовчан (katarina_movchan) в Instagram. Дуже смачно з картопляною начинкою.

Інгредієнти:

  • борошно – 400 г
  • сіль – 5 г 
  • рослинна олія – 25 мл. 
  • кипʼяток – 200 мл

Спосіб приготування:

1. В миску всипати борошно та сіль.

2 Зробити всередині борошна лунку та влити кипʼяток.

3. Перемішати і ввести олію.

4. Трішки перемішати.

5. Викласти на робочу поверхню та вимісити.

6. Тісто гаряче, але доволі комфортно міситься. Готове тісто виходить мʼяким і не потребує додаткового борошна.

7. Загорнути його у плівку або покласти в пакет.

8. Залишити на 20 хвилин відпочити і можна починати ліпити вареники.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Вареники з сиром
  • Вареники з квашеною капустою
  • Пісні вареники з картоплею
Источник материала
Поделиться сюжетом