Один КАБ влучив у землю, інший – у житлову забудову, – Терехов про атаку по Харкову
Один КАБ влучив у землю, інший – у житлову забудову, – Терехов про атаку по Харкову

Один КАБ влучив у землю, інший – у житлову забудову, – Терехов про атаку по Харкову

Влучання було в приватний будинок на околицях міста. Про обстріл Харкова розповів міський голова Ігор Терехов в ефірі телемарафону, передає 24 Канал.

Удар по Харкову

За словами Терехова, в регіоні щодня лунають вибухи та відбуваються руйнування.

Було два вибухи, дві ракети, два КАБа, які прилетіли сьогодні зранку до Харкова. Перший КАБ влучив у землю в лісосмузі, а другий КАБ, на жаль, потрапив у приватні житлові будинки і є руйнування,
– розповів міський голова.

Наразі на місці влучань працюють комунальні підприємства, а місцевим жителям допомагають усунути наслідки атаки.

Ігор Терехов також додав, що росіяни змінюють тактику свого терору.

Житлові забудови, приватні гаражі, до того були трансформаторні підстанції, ТЕС. Сьогодні ми маємо дефіцит електропостачання, введені графіки відключення електропостачання. Вони (росіяни, – 24 Канал) намагаються залякати людей, залякати населення. Але я впевнений, що Харків незламний, містяни незламні і це їм точно не вдасться,
– наголосив мер міста.

Окупанти не припиняють атаки

  • 29 квітня окупаційні війська також завдали удару по Харкову КАБами. Тоді під ударом так само опинився Київський район міста.
  • Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що внаслідок атаки постраждав 42-річний чоловік. Його госпіталізували з вибуховою травмою та скалковими пораненнями. Він перебуває у середньому стані важкості у медзакладі.
  • Перед цим російські війська атакували Харків 27 квітня. Тоді ворог атакував місто ракетами. Відомо, що від удару постраждав медичний комплекс, в якому перебувало понад 1000 людей. На щастя, ракети влучили у землю. Попередньо, Росія била з С-300.
Теги по теме
Харьковская область
Источник материала
Поделиться сюжетом