Одне яйце і три банани: так смачно ви ще не снідали
Одне яйце і три банани: так смачно ви ще не снідали

Одне яйце і три банани: так смачно ви ще не снідали

Простіше рецепту ви не знайдете

Пишні, ароматні сирнички — один із найулюбленіших і найпопулярніших сніданків. Проте будь-яку страву рано чи пізно хочеться урізноманітнити.

Досвідчені кулінари вже вигадали багато різних варіантів сирничків, проте таких ви точно ще не пробували. Додайте в тісто три банани — і ви здивуєтеся результату. Такі сирники ви приготуєте дуже швидко — поки сім’я вмивається і чиститиме зуби. Рецептом діляться "Ідеї для сніданку та вечері".

Як приготувати бананові сирники

Інгредієнти:

  • сир – 0,5 кг;
  • борошно — 100 г.
  • куряче яйце – 1 шт.
  • цукор — 100 г, але можна менше;
  • банани – 3 шт.;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • рослинна олія – для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Сир перетираємо через сито і змішуємо з борошном, просіяним з розпушувачем. В отриману масу додаємо куряче яйце, сіль та цукор, все ретельно перемішуємо.
  2. Чистимо та подрібнюємо банани, відправляємо їх у сирне тісто і перемішуємо їх до однорідності. З отриманої маси формуємо сирники, кожен обвалюємо в борошні.
  3. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо сирники та обсмажуємо їх по 4 — 5 хвилин з кожного боку, до утворення золотистої скоринки. Після цього накриваємо сковороду кришкою і прогріваємо сирники ще 3 хвилини.

Готові сирники подаємо з улюбленим напоєм. Близькі захочуть снідати так щоранку.

Источник материала
Поделиться сюжетом