Шуба, але не з оселедцем: нове життя старої нудної страви
Шуба, але не з оселедцем: нове життя старої нудної страви

Шуба, але не з оселедцем: нове життя старої нудної страви

Чим замінити оселедець в страві

Ми розповідали, як приготувати цікаву закуску — мариновану скумбрію. Тепер ділимось рецептом салату Шуба, який відрізняється від звичного.

Цей салат стане чудовою альтернативою класичному "Оселедець під шубою", адже він має свій неповторний смак. Секрет — у використанні кільки. Рецептом поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • 2 буряки
  • 2 картоплі
  • 250 г філе кільки пряного посолу
  • 1/4 ріпчастої цибулі
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • майонез для заправки

Спосіб приготування:

  1. Відваріть буряк і картоплю до готовності. Остудіть і натріть на крупній тертці.
  2. Філе кільки очистіть від кісток і шкіри. Подрібніть рибу, додайте нарізану цибулю, трохи олії та перемішайте.
  3. Викладіть салат шарами: терта картопля, риба з цибулею, тертий буряк. Кожен шар змастіть майонезом. Щоб салат краще тримав форму, поставте його в холодильник на 30 хвилин перед подачею.

Для більш насиченого смаку риби можна додати трохи рубаного зеленого кропу або цибулі-порею. Замість кільки можна використовувати інші рибні консерви, наприклад, скумбрію або горбушу. Також ми ділилисьрецептом смачного салату.

Источник материала
Поделиться сюжетом