Стала відома доля голкіпера збірної України у "Реалі"
Стала відома доля голкіпера збірної України у "Реалі"

Стала відома доля голкіпера збірної України у "Реалі"

Український голкіпер мадридського "Реала" Андрій Лунін готується до укладання нового контракту, який зв'яже його із королівським клубом до 2028 року, повідомляє Atletic. Термін дії поточного контракту футболіста збірної України спливає у 2025 році, але обидві сторони перебувають на завершальних стадіях переговорів щодо його продовження ще на три роки.

У березні повідомлялося, що "Реал" вже розпочав переговори з агентом гравця Жорже Мендесом, і що намір укласти угоду якнайшвидше. У середині квітня відбулися ще одні переговори, які вивели на фінішне питання з новою угодою.

За новим контрактом зарплату 25-річного Луніна буде збільшено, щоб відповідати його статусу першого воротаря під керівництвом Карло Анчелотті за відсутності травмованого Тібо Куртуа.

Лунін перейшов у "Реал" із "Зорі" у 2018 році. У 2019 році він продовжив контракт до 2025 року, хоча угода офіційно не була оголошена клубом.

Він став основним воротарем "Реала" без Куртуа, який отримав пошкодження зв'язок коліна ще в серпні.

Кепа Аррісабалага з "Челсі" було взято в оренду в серпні минулого року, але отримав травму в листопаді, що дало можливість Луніну закріпитися в основному складі.

31-річний Куртуа пропустив весь сезон і в березні потребував ще однієї операції на коліні, коли у нього відбувся регрес.

Бельгієць сподівається повернутися у ворота "Реала" на найближчі матчі, включаючи гру проти "Кадіса" в суботу і півфінальний матч у відповідь Ліги чемпіонів проти "Баварії" в середу.

Лунін зіграв 29 матчів у всіх турнірах цього сезону, зберігши 10 чистих рахунків у Ла Лізі та два у Лізі чемпіонів.

Як повідомляв OBOZ.UA, напередодні мадридський "Реал" зіграв унічию в гостях мюнхенської "Баварії" у першому півфіналі Ліги чемпіонів. Матч на "Альянці Арені" завершився з рахунком 2:2, а Лунін пропустив два голи за 4 хвилини.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом