Вона неймовірно повітряна: рецепт сирної паски від Пави з "МастерШеф"
Вона неймовірно повітряна: рецепт сирної паски від Пави з "МастерШеф"

Вона неймовірно повітряна: рецепт сирної паски від Пави з "МастерШеф"

Переможець "МастерШеф – 7" Вадим Бжезинський, більше відомий як Пава, поділився особливим рецептом сирної паски. Він їй дістався від бабусі, і результат вас точно приголомшить.

Рецепт сирної паски

Час: 1 година 15 хвилин

Порцій: 1

Приготування:

  1. Масло збиваємо з цукром, ваніліном та дрібкою солі.
  2. В масу додаємо сир, потім яйця (по одному) та заздалегідь замочені родзинки.
  3. Додаємо борошно, крохмаль та розпушувач. Ретельно все перемішуємо до однорідності.
  4. Форму змащуємо вершковим маслом та викладаємо в неї тісто.
  5. Розігріваємо духовку до 175 градусів.
  6. Випікаємо 50 хвилин та даємо охолонути.
  7. Інгредієнти для глазурі змішуємо на водяній бані. Поливаємо паску та присипаємо цедрою лайма.

Смачного!

Источник материала
Поделиться сюжетом