Запуск Huawei Watch Fit 3 заплановано на 7 травня
Запуск Huawei Watch Fit 3 заплановано на 7 травня

Запуск Huawei Watch Fit 3 заплановано на 7 травня

Майбутній розумний годинник Huawei під назвою Huawei Fit 3 тепер доступний для попереднього замовлення в багатьох країнах Європи, включаючи Великобританію та Німеччину. На офіційному сайті Великобританії оприлюднили презентацію Huawei Fit 3, заплановану на 7 травня 2024 року.

Хоча офіційний сайт не розкриває його специфікації, сторінки продуктів Amazon у таких регіонах, як Франція та Іспанія, розкрили всі подробиці. Згідно з уже видаленими списками, Huawei Watch Fit 3 матиме 1,82-дюймовий AMOLED-дисплей із яскравістю до 1500 ніт. Дисплей матиме частоту оновлення 60 Гц разом із щільністю пікселів 347 PPI.

Для відстеження стану здоров’я годинник буде оснащено датчиками пульсу, рівня SpO2 і частоти дихання. Програма-супутник Huawei Health буде реєструвати дані про ваше здоров’я та ділитися звітами про ваш загальний стан фізичної форми, а також рекомендуватиме тренування. Годинник також буде оснащений вбудованим GPS і новим режимом Track Running, який відстежуватиме вашу дистанцію на колінах.

Watch Fit 3 матиме 4 ГБ пам’яті та акумулятор ємністю 400 мАг із часом роботи до 7 днів при регулярному використанні. Він також матиме функцію викликів через Bluetooth, що дозволить вам здійснювати та відповідати на дзвінки безпосередньо на смарт-годиннику, не виймаючи смартфон.

Ціни та наявність

Згідно зі списком Amazon, стандартна версія Huawei Watch Fit 3 має ціну попереднього замовлення 159,00 євро/ 179,98 фунтів стерлінгів у ЄС і Великобританії відповідно. З іншого боку, версія зі шкіряним ремінцем коштує 179,00 євро/ 199,98 фунтів стерлінгів. Варто зазначити, що попереднє замовлення у Великобританії йде в комплекті з навушниками Freebuds SE 2 White, які коштують близько £39,99.

Источник материала
Поделиться сюжетом