alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію на сцені в Мальме
alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію на сцені в Мальме

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію на сцені в Мальме

Артистки виступлять у першому півфіналі під номером 5. Вони змагатимуться за місце у гранд-фіналі, який відбудеться 11 травня.

Співаки Jerry Heil та alyona alyona, які представлятимуть Україну на пісенному конкурсі Євробачення 2024 у першому півфіналі, провели другу репетицію свого концертного виступу. Про це  на офіційному сайті конкурсу.

Відомо, що над постановкою працює одна з найвідоміших українських режисерів Таня Муіньо. Артистки зазначають, що ця співпраця ще раз підкреслює ідею пісні, з якою співачки представлятимуть нашу країну на конкурсі в Мальме – “єдність людей, єдність жінок, дів”.

Щодо репетиції, то якщо першого разу були показані лише фото, то цього разу показали ще й відео.

У фрагменті Jerry Heil піднімається на велику скелю, де виконує свою частину пісні. Тепер можна чітко розгледіти сукню співачки та фон, а саме фосфорні бомби на екранах, які Росія використовує проти українців.

“Війна – це частина нашої пісні. Ми не можемо це розділити. Пісня створювалася під ударами і під тривогою. Іноді нам здається, що війна – це ніщо, тому що вона стала частиною нашого життя. Але підсвідомо ми завжди в стресі. І покидаючи країну відчуваєш більше стресу, ніж повернутися сюди”, – пояснила Jerry Heil в інтерв’ю Billboard.

Раніше повідомлялося, що представниці України на пісенному конкурсі Євробачення-2024, співачки Jerry Heil та аlyona аlyona, провели першу репетицію.



Теги по теме
Украина музыка Евровидение
Источник материала
Поделиться сюжетом