Бюджетний преміум: представлено найдешевший електрокросовер Cadillac
Бюджетний преміум: представлено найдешевший електрокросовер Cadillac

Бюджетний преміум: представлено найдешевший електрокросовер Cadillac

Новий, повністю електричний кросовер Cadillac Optiq суттєво дешевший за бюджетника Tesla Model Y.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Про це повідомляє офіційний сайт американського бренду. Модель зі стильним дизайном побудована на архітектурі Ultium та орієнтована у першу чергу на молодь. Габарити кросовера становлять 4822х1912х1644 міліметрів при довжині колісної бази майже у три метри.

У салоні встановлено широкоформатний 33-дюймовий дисплей, який об’єдную цифрову панель приладів та екран інформаційно-розважальної системи. Добре, керування двозонним клімат-контролем здійснюється фізичними кнопками.

У перелік оснащення увійшли також крісла з вентиляцією, бездротове заряджання для смартфона та атмосферне підсвічування салону зі 126 кольорами на вибір.

Електрокросовер запропонують у двох версіях. Передньопривідний варіант отримав електромотор потужністю 245 к.с. (330 Нм) та батарею місткістю 68,4 кВт-год. Запас ходу без підзаряджання акумуляторів становить 536 кілометрів.

Повнопривідна модифікація оснащена двома двигунами сукупною потужністю 286 к.с. (465 Нм). Прискорення до “сотні” – 6 секунд, запас ходу сягає 600 км. Поповнити місткість батареї з 20 до 80 відсотків від станції швидкого заряджання можна за 33 хвилини.

Приймання замовлень на новий Cadillac Optiq вже відкрито, ціни стартують із 239,7 тисячі юанів, що еквівалентно 33 тисячам доларів США – набагато дешевше за бюджетника Tesla Model Y. Цікаво, що окрім Китаю кросовер планується продавати також у Сполучених Штатах.

Источник материала
Поделиться сюжетом