Гарячі бутерброди для перекусу: рецепт найшвидшої та ситної страви
Гарячі бутерброди для перекусу: рецепт найшвидшої та ситної страви

Гарячі бутерброди для перекусу: рецепт найшвидшої та ситної страви

Гарячі бутерброди можна готувати з будь-якою начинкою, а для основи використовувати батон, тостовий хліб і навіть лаваш або тортилью.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних гарячих бутербродів з крабовими паличками та сиром.

Інгредієнти:

  • крабові палички
  • 100 г сиру
  • кріп
  • 2 яйця
  • сіль
  • тостовий хліб (6 шматочків)

Спосіб приготування:

1. Крабові палички очистіть і дрібно наріжте.

2. До паличок додаємо сир, зелень, яйця та сіль за смаком і добре перемішайте.

3. На застелене ргаментом деко викладіть тостовий хліб і на кожен шматочок викладіть по 2 ст. л. начинки.

4. Відправте в розігріту до 180 С духовку, режим верх-низ+конвекція на 10 хвилин, до утворення золотистої скоринки.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Бутерброди із сьомгою
  • Бутерброди з тунцем
  • Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі
Источник материала
Поделиться сюжетом