Google вбудовує кнопку fart в Android
Google вбудовує кнопку fart в Android

Google вбудовує кнопку fart в Android

Додаток , вперше помічений як частина бета-оновлення 9to5Google , може незабаром дозволити вам натиснути одну з шести кнопок «Audio Emoji», щоб відтворити короткий звуковий кліп, який почують обидві сторони розмови.

Там плескання, сміх, плач (сумний, ковзаючий тромбон), вечірки, барабанний удар (ba-dum ts) і... какання, яке видає звук пукання. Ви можете отримати доступ до кнопок під час дзвінка, торкнувшись опції в додатковому меню набору номера або за допомогою маленького прапорця, розташованого внизу.

Сплячий підліток у мені хоче хоча б раз спробувати кнопку «какати» з надійним другом, який не відречеться від мене через сумнівне почуття гумору. Особисто я хотів би почути ці звуки (крім пукання) у своїх розмовах як органічну, щиру реакцію. Хто насправді отримає значну користь від цієї функції після того, як ця новинка швидко припинить свою роботу?

Якщо ми збираємося це зробити, я хотів би бачити аудіо, яке можна налаштувати користувачем, а також, можливо, попередньо записані повідомлення та ярлики для синтезу мовлення. Цей початковий список охоплює основи, але я думаю, що він може трохи не позначитися.

Насправді все це може бути просто продуктом нудьги одного з інженерів Google, і це нормально, якщо це заходить далеко. Тільки, будь ласка, не розсилайте цим спам своїм близьким, якщо тільки ваша мета не полягає в тому, щоб якомога швидше відірвати їх від телефону. (На щастя, є період перезарядки, який обмежує частоту використання ефектів.) Google I/O відбудеться 14 травня, тож, сподіваюся, до того часу ми отримаємо глибше розуміння його принципів для цього.

Источник материала
Поделиться сюжетом