Горіли 6 тисяч квадратних метрів складів: у ДСНС розповіли про наслідки цинічного удару
Горіли 6 тисяч квадратних метрів складів: у ДСНС розповіли про наслідки цинічного удару

Горіли 6 тисяч квадратних метрів складів: у ДСНС розповіли про наслідки цинічного удару

Речниця ДСНС в Одеській області Марина Аверіна також розповіла про наслідки ворожої атаки. Вона наголосила, що рятувальники усю ніч приборкували вогонь.

Масштабна пожежа охопила складські приміщення

Увечері 1 травня росіяни цинічно вдарили по відділенню та складам "Нової пошти". Там спалахнула масштабна пожежа, яка охопила площу 6 тисяч квадратних метрів.

Рятувальники усю ніч ліквідовували пожежу. Як пояснила Аверіна, складність локалізації полягала у тому, що загоряння на складі мало велике пожежне навантаження. Окрім того, вночі повторно лунав сигнал повітряної тривоги й рятувальники перебували в укритті. За цей час вогонь розповсюджувався й знову розгорався у тих місцях, де раніше був локалізований.

Як рятувальники ліквідовували пожежу: дивіться відео

Загалом, над ліквідацією наслідків ворожої атаки на складських приміщеннях пошти працювало 68 рятувальників. Було задіяно 19 одиниць різної спецтехніки.

Окрім того, вибуховою хвилею також було пошкоджено одну з пожежних частин. Там вибито скло в деяких приміщеннях, а також є пошкодження стелі. На щастя, рятувальники не постраждали, оскільки перебували в безпечному місці.

Удар по Одесі 1 травня: що відомо

  • Увечері 1 травня в Одесі прогриміли потужні вибухи. Тривогу через загрозу ударів балістикою оголосили о 21:55, а вже за кілька хвилин – пролунало 2 потужні вибухи.
  • Як згодом стало відомо, окупанти вдарили по сортувальному депо та відділенню "Нової пошти". Це підтвердили в компанії. Як повідомили у пресслужбі "Нової пошти", співробітники не постраждали, адже були в укритті. Також в компанії додали, що внаслідок удару було знищено сотні посилок – їхню вартість компенсують.
  • Внаслідок атаки постраждало 14 осіб. Госпіталізували лише одного чоловіка – його стан оцінюють як середній, усі інші постраждалі отримали допомогу на місці.
Теги по теме
пожар ГСЧС
Источник материала
Поделиться сюжетом