Як суші: фаршировані яйця з авокадо та рибою для святкового столу
Як суші: фаршировані яйця з авокадо та рибою для святкового столу

Як суші: фаршировані яйця з авокадо та рибою для святкового столу

Фаршировані яйця можна готувати з будь-якою начинкою. Дуже смачно буде із сиром, авокадо, тунцем, оселедцем, печінковим паштетом. Для пікантності додайте часник, каперси, зелень.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних фаршированих яєць з авокадо та червоною рибою.

Інгредієнти:

  • відварені яйця
  • авокадо
  • 150 г. червоної риби
  • фіолетова цибуля
  • 2 ст. л. соусу "Тартар"
  • 1 ч. л. гірчиці

Спосіб приготування:

1. Попередньо відваріть яйця в круту (варіть 7-10 хвилин після закипання) і розділіть їх навпіл.

2. У тарілці змішайте авокадо, жовток, цибулю, червону рибу та соус із гірчицею. Все добре перемішуємо до однорідності.

3. Фаршируємо яйця начинкою і одразу подаємо на стіл.

Також на OBOZ.UA повідомлялося, як приготувати смачний яєчний рулет із крабовими паличками за 15 хвилин.

Источник материала
Поделиться сюжетом