Яке взуття не є парою: хитра головоломка
Яке взуття не є парою: хитра головоломка

Яке взуття не є парою: хитра головоломка

Тільки ти, хто має справді гострий зір та розвинену увагу до деталей, можуть розв’язати цю головоломку менш ніж за 9 секунд. Адже вона кидає неабиякий виклик нашому сприйняттю.

OBOZ.UA публікує зображення, на якому, на перший погляд, міститься вісім пар взуття. Але насправді не все так просто. Тільки найуважніші зможуть помітити, що одна з них – це не пара.

Втім, як так може бути, якщо усі моделі мають пару однакового фасону, кольору та розміру? Насправді, ваш мозок підказує вам просте рішення. Щоби впоратись із цим завданням вам доведеться мислити дещо нестандартно, виходячи за межі звичної схеми.

Саме це дозволяє головоломками бути таким ефективним тренажером для мозку. Вони розвивають спостережливість і вміння ламати звичні патерни мислення. Фахівці зі здоров’я мозку кажуть, що це може бути корисно у справі профілактики таких станів, як деменція або хвороба Паркінсона. В будь-якому разі, це чудова розвага, яка дозволяє прокачати уважність та креативність.

Тому поставте таймер на 9 секунд і спробуйте знайти правильну відповідь. Якщо вам знадобиться для цього більше часу, не здавайтесь і продовжуйте пошуки. Зрештою ви точно зможете побачити правильне рішення.

Щоби перевірити себе скористайтесь підказкою нижче. На ній пара рожевих кедів обведена кружечком. Придивіться, вони обидва призначені для лівої ноги, а отже не є парою. Тобто це і є правильна відповідь.

Раніше OBOZ.UA публікував схожу головоломку, в якій щось не так було з календарем.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом