Який смартфон вибрати, якщо потрібна потужна батарея: 7 бюджетних гаджетів
Який смартфон вибрати, якщо потрібна потужна батарея: 7 бюджетних гаджетів

Який смартфон вибрати, якщо потрібна потужна батарея: 7 бюджетних гаджетів

Прекрасний дисплей, потужний процесор і кілька камер – все це не має значення, якщо вже надвечір рівень заряду майже на нулі. У цій добірці ми зібрали кілька варіантів бюджетних гаджетів із батареями ємністю 5 000 мАг і більше. Таку автономність позаздрять навіть флагмани.

TECNO Pova 5

TECNO Pova 5 – яскравий смартфон, який привертає увагу. Його задня панель складається з об’ємних металевих пластин. Такий дизайн натхненний технологіями майбутнього та футуристичними роботами.

Xiaomi Redmi 10

Оновлений у 2022 році Xiaomi Redmi 10 – доступний смартфон для повсякденних завдань, оснащений потужною батареєю на 5000 мАг. Після повної зарядки гаджет зможе пропрацювати протягом 30 годин у режимі розмови, 158 годин у режимі відтворення музики та 14 годин відео. Не забули і про актуальні режими заряджання — швидку на 18 Вт та зворотну на 9 Вт.

Гаджет отримав яскравий та контрастний дисплей з діагоналлю 6,5 дюйма та роздільною здатністю 2400×1080 пікселів. Завдяки частоті оновлення до 90 Гц ви отримуєте плавні та комфортні для зору анімації під час роботи з інтерфейсами екрану та мультимедіа.

Потужний процесор з 4 ГБ оперативної пам’яті легко подолає роботу в режимі багатозадачності. А якщо ви фанат мобільного геймінгу, сміливо ставте високі параметри графіки — Xiaomi Redmi 10 2022 не рятує перед такими навантаженнями. Вбудована пам’ять у гаджеті – 64 ГБ. За потреби обсяг сховища можна збільшити до 512 ГБ.

Фотоблок смартфона складається з чотирьох камер: основний на 50 Мпікс, ширококутний на 8 Мпікс, макрооб’єктив на 2 Мпікс і датчик глибини на 2 Мпікс. Ключова фішка камери – висока якість нічної зйомки. Навіть при слабкому освітленні Xiaomi Redmi 10 2022 видає чіткі та опрацьовані знімки.

HUAWEI nova Y61

Недорогий гаджет для тих, кому важливо завжди бути на зв’язку. Батареї на 5000 мАг із лишком вистачає на весь день. У комплекті йде блок живлення на 22,5 Вт з функцією швидкого заряду: всього 30 хвилин заряджання і можна шість годин дивитися відео без перерви.

Дисплей оснащений функцією захисту зору – очі менше втомлюються, навіть користуватися телефоном. Роздільна здатність екрану скромна, 1600×720, але цілком годиться для звичайних завдань: від читання до стримінгу в соцмережах.

Знімає смартфон на камеру з трьома об’єктивами, роздільна здатність основного – 50 Мпікс, є макрооб’єктив і сенсор глибини. Можна створювати деталізовані знімки навіть у разі недостатнього освітлення, знімати панорами, записувати динамічні ролики. Також є фронтальна камера з роздільною здатністю 5 Мпікс.

Бюджетний процесор не дозволяє запускати на смартфоні вимогливі програми, наприклад, сучасні ігри з найвищими налаштуваннями. В решті претензій до продуктивності немає. За рахунок обсягу оперативної пам’яті 4 ГБ можна одночасно використовувати декілька програм без зависань. Внутрішня пам’ять — 64 ГБ, її можна збільшити рахунок установки карти пам’яті.

Realme C35

У тонкому та легкому корпусі цього гаджета ховається батарея на 5 000 мАг, якої достатньо для роботи пристрою протягом цілого дня. Однак якщо потрібно, комплектний адаптер живлення з потужністю 18 Вт здатний зарядити батарею на 50% всього за півгодини. Якщо заряд наближатиметься до критично низького, гаджет перейде в режим суперенергозбереження, щоб ви залишалися на зв’язку максимально довго.

Телефон оснащений яскравим дисплеєм на 6,6 дюйми, який відображає реалістичні кольори з високою деталізацією. Основна камера на 50 Мпікс, є також макрооб’єктив та датчик глибини. Завдяки режимам серійної, нічної, панорамної та уповільненої зйомки ви зможете реалізувати всі ваші ідеї.

Realme C35 підтримує одночасне встановлення двох SIM-карток і картки пам’яті.

Infinix SMART 7 Plus

Infinix SMART 7 Plus – бюджетний смартфон, який приємно дивує якісною роботою та стильним дизайном.

Оперативна пам’ять тут 3 ГБ. Можна збільшити до 6 ГБ, якщо ви хочете від гаджета особливої ​​продуктивності. Але й без апгрейду апарат годиться для будь-яких щоденних завдань – серфінгу в інтернеті, перегляду фільмів, спілкування у месенджерах та легких аркадних ігор. Основна камера на 13 Мпікс із підтримкою штучного інтелекту робить чіткі та яскраві фото.

Потужність акумулятора 6000 мАг. Якщо використовувати смартфон для дзвінків та повідомлень, то одного заряду вистачає на два-три дні.

HONOR X7a

Цей смартфон є ідеальним для перегляду контенту. У нього великий екран на 6,74 дюйми із співвідношенням сторін 20:9 — видно навіть найдрібніші деталі. А завдяки частоті оновлення 90 Гц картинка та анімації завжди будуть плавними. Є темний режим екрану та режим електронної книги, які допомагають додатково заощаджувати заряд батареї.

До речі, про автономність пристрою. Якщо гаджет раптом розрядиться в невідповідний момент, лише 10 хвилин на зарядці дозволять йому працювати до трьох годин. Акумулятор забезпечить майже добу безперервного перегляду відео.

Незважаючи на великий екран та ємний акумулятор, смартфон досить компактний, його все ще зручно тримати однією рукою та розблокувати за допомогою сканера відбитка пальця, встановленого у бічній кнопці.

POCO C40

За яскравою зовнішністю цього бюджетного пристрою ховається батарея на 6000 мАг. Її вистачить на довгий час розваг: до 20 годин відтворення відео, до 86 годин прослуховування музики нон-стоп і до 32 годин розмов по телефону. Така вражаюча автономність робить POCO C40 ідеальним смартфоном для школяра, запасною «дзвонилкою» для виїзду на природу або телефоном для робочої SIM-карти. Не потрібно переживати, що гаджет розрядиться в невідповідний момент, а його власник залишиться без зв’язку.

Ще одна особливість смартфона – технологія швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Також можна виділити великий екран на 6,71 дюйма, процесор, якого з головою вистачає для повсякденних потреб та стильний дизайн.

Источник материала
Поделиться сюжетом