Лапи культиваторів NZ – індивідуальні рішення для всіх та кожного
Лапи культиваторів NZ – індивідуальні рішення для всіх та кожного

Лапи культиваторів NZ – індивідуальні рішення для всіх та кожного

Культиватори лінійки NZ від компанії Väderstad — універсальні агрегати для виконання передпосівного обробітку ґрунту, які забезпечують якісний обробіток поля під сівбу.

Для досягнення бажаних результатів обробітку ґрунту (за різних умов експлуатації) виробник може комплектувати стійки культиваторів трьома видами наконечників: стандартний, Marathon, «гусяча лапка». Всі робочі органи розміщено у шість рядів, при цьому інтервал між проходами лап становить лише 7,5 см.

Для розширення сфери використання культиваторів NZ компанія Väderstad представила нове зносостійке долото Marathon 15/25, за допомогою якого вдається досягти точнішої глибини обробітку на більш важких ґрунтах.

Нове зносостійке долото Marathon 15/25 доповнює сімейство Marathon для культиваторів NZ (NZ Aggressive і NZ Mounted). Marathon 15/25 має вузький наконечник (лише 15 мм), що забезпечує ще краще проникнення робочих органів у ґрунт. Загострена форма долота дає змогу підтримувати задану глибину обробітку навіть у важких умовах, наприклад під час обробітку затверділих глинистих ґрунтів. Це надзвичайно важливо, адже порушення заданої робочої глибини обробітку ґрунту безпосередньо впливає на результати сівби і, отже, на схожість.

Долото 15/25 може бути встановлено в п’яти різних положеннях, що дає змогу регулювати робочу глибину. Як і всі зносостійкі долота сімейства Marathon, це знаряддя посилено наконечником із карбіду вольфраму, надзвичайно міцного і довговічного металу. Це забезпечує більший термін служби в польових умовах — у 10 разів більше, ніж термін спрацювання звичайних доліт.

Оберіть онлайн необхідні долота для культиватора через конфігуратор обладнання Конфігуратор | Väderstad (vaderstad.com)



Перегляди: 0
Источник материала
Поделиться сюжетом