Ломаченко прийшов на зустріч із українцями в Австралії у футболці з голубом миру. Фотофакт
Ломаченко прийшов на зустріч із українцями в Австралії у футболці з голубом миру. Фотофакт

Ломаченко прийшов на зустріч із українцями в Австралії у футболці з голубом миру. Фотофакт

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) продовжує підготовку до поєдинку проти Джорджа Камбососа (21-2, 10 КО). Боксер із Білгород-Дністровського провів відкрите тренування, а також зустрівся з представниками української діаспори в Австралії.

Відповідні фото були опубліковані на сторінці компанії NunanBoy Promotions у соціальній мережі Instagram. На фото видно, що Ломаченка у Перті прийшли підтримати чимало українців. Вони прийшли на зустріч із ексчемпіоном із національною символікою, а деякі з них були у вишиванках.

Сам боксер після роботи на рингу одягнув футболку із зображенням білого голуба – символу миру, знімок з яким він публікував одразу після початку повномасштабного вторгнення Росії до України. При цьому, нагадаємо, за всі ці два роки Ломаченко так і назвав агресором РФ.

Нагадаємо, бій Ломаченко – Камбосос відбудеться 12 травня. Минулого тижня стало відомо, що в Україні відмовилися транслювати поєдинок. Уболівальникам розповіли, де дивитися бій у цьому випадку.

Раніше Камбосос поділився очікуваннями від бою з Ломаченком, пообіцявши відбити українцеві голову. Василь та Джордж мали битися влітку 2022 року, але українець відмовився через напад Росії на Україну. При цьому нещодавно австралієць потрапив у скандал, запросивши до свого табору для підготовки до поєдинку боксера з РФ, який підтримує війну.

Після того, як стало відомо про проведення бою Василя та Джорджа, українця виключили відразу з кількох світових рейтингів.

Як повідомляв OBOZ.UA, стало відомо, що на розігріві перед боєм Ломаченко – Камбосос виступить небитий росіянин Імам Хатаєв (6-0, 6 КО), який ховається за прапором Австралії.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом