Нова функція «Тимчасовий чат» тепер доступна в ChatGPT Web
Нова функція «Тимчасовий чат» тепер доступна в ChatGPT Web

Нова функція «Тимчасовий чат» тепер доступна в ChatGPT Web

Завдяки недавньому оновленню, присвяченому контролю даних, OpenAI надає користувачам більше можливостей для роботи з ChatGPT. Раніше користувачі скаржилися на відсутність режиму приватності історії розмов або взагалі її відсутності. Однак це оновлення стосується не однієї, а двох ключових функцій:

Це оновлення стосується конфіденційності та контролю даних для користувачів

  • Повний доступ до історії чатів: раніше користувачі, які відмовилися від надання даних розмов для навчання ChatGPT, не мали доступу до своєї історії чатів. Це оновлення скасовує це обмеження, дозволяючи кожному переглядати минулі взаємодії незалежно від їхніх уподобань щодо надання даних. OpenAI також запевняє користувачів, що їхній попередній вибір щодо надання даних залишається поважаним.
  • Тимчасові чати: для розмов на делікатні теми або там, де ви просто не хочете записуватись, доступна нова функція «тимчасового чату». Розмови в цьому режимі не зберігаються в історії чату, що забезпечує конфіденційний і ефемерний спосіб взаємодії з ChatGPT.

Наразі оновлення доступне у веб-версії ChatGPT, а розгортання мобільного додатка відбудеться незабаром. Це оновлення є нагадуванням про прихильність OpenAI до підходу, орієнтованого на користувача, пропонуючи більший контроль над історією чату, поважаючи варіанти внесення даних і запроваджуючи такі функції, як тимчасові чати для покращеної конфіденційності.

Источник материала
Поделиться сюжетом