Пройшли разом дуже багато, – Позитив заговорив про шлюб і дітей з Юлією Сахневич
Пройшли разом дуже багато, – Позитив заговорив про шлюб і дітей з Юлією Сахневич

Пройшли разом дуже багато, – Позитив заговорив про шлюб і дітей з Юлією Сахневич

До того ж він поділився планами на майбутнє. Співак зазначив, що пара готова офіційно зареєструвати шлюб і стати батьками.

Що говорить Позитив про нові стосунки

За словами репера, у стосунках з Юлією Сахневич він перебуває більше трьох років. Позитив пояснив, що не хотів публічно розповідати про кохану, оскільки немає бажання повторювати досвід колишнього шлюбу, про який чоловік активно говорив.

Ми не говорили про стосунки публічно, бо відчували, що так буде краще. Як кажуть, кохання любить тишу. У мене колишні стосунки були відкритими для публіки, і я не хочу повторювати таку історію,
– розповів артист.

Водночас Позитив зізнався, що планує офіційно зареєструвати шлюб з Юлією Сахневич. Він зазначив, що кохана допомагає ставати йому ще кращим.

До шлюбу ми готові, бо пройшли разом дуже багато. Ми завжди були поруч у найскладніші моменти. Саме Юля мені допомагає і підказує, як стати ще кращим для себе й оточення. Можна сказати, вона мій найкращий друг і мотиватор,
– поділився виконавець.

До того ж репер неочікувано заговорив і про бажання стати батьком. Так, співак впевнений, що питання поповнення в родині наразі на часі.

Позитив про стосунки з Юлією Сахневич: дивіться відео онлайн

Що відомо про особисте життя Позитива

  • Репер перебував у стосунках з Анною Андрійчук протягом 13 років. Однак, у 2021 році пара оголосила про розлучення. Як виявилося, подружжя ще до розриву жила окремо, при цьому плануючи спільне майбутнє.
  • Чутки про новий роман Позитива з'явилися ще у 2020 році. Тоді він взяв участь у шоу "Танці з зірками", де його партнеркою стала Юлія Сахневич.
  • Згодом мережею почали ширитися теорії щодо нового роману репера з танцівницею. Як пізніше зізнався співак, він листувався з іншими дівчатами під час шлюбу з Андрійчук, однак до фізичної зради не доходило.
  • Наприкінці квітня цього року артист таки підтвердив стосунки з танцівницею Юлією Сахневич. Пара вже разом більше трьох років. Водночас Позитив і Юлія думають про офіційну реєстрацію шлюбу та дітей.
Источник материала
Поделиться сюжетом