Служать у своїх частинах, – Кошовий висловився про Пікалова та Мартинця в ЗСУ
Служать у своїх частинах, – Кошовий висловився про Пікалова та Мартинця в ЗСУ

Служать у своїх частинах, – Кошовий висловився про Пікалова та Мартинця в ЗСУ

До того ж Євген розповів, як його колег, які служать у ЗСУ, відпускають на виступи на концертах. Він зазначив, що цей процес вже давно налагоджений.

Що думає Кошовий про службу Пікалова

Актор поділився, що його колеги, зокрема Олександр Пікалов і Володимир Мартинець, "служать у своїх частинах і виконують завдання керівництва". Для участі у концертах "Вечірнього кварталу" треба написати офіційний лист з датами виступів хлопців.

Тоді керівництво військових зможе відпустити чоловіків на запис шоу. Євген пояснив, що акторам дозволяють виступати, бо вони збирають гроші на потреби української армії.

Ми заздалегідь пишемо офіційний лист з датами концертів і проханням відпустити. Буває, що не відпускають. Але і відпускають також,
– розповів гуморист.

Чи спілкується Кошовий з Кравець

Водночас комік поділився, як часто йому вдається говорити з Оленою Кравець після її рішення залишити "Квартал 95". Кошовий зізнався, що перебуває у дружніх стосунках з ексколегою. Однак, їм не вдається спілкуватися дуже часто. Втім, Євген з Оленою завжди вітають одне одного зі святами.

Ми всі дорослі. Олена все сказала чітко. Ми всі розуміємо одне одного, бо дійсно не перший рік знайомі. Вона прийняла рішення – потрібно, значить, потрібно. Тому ми з розумінням до цього поставилися. Ми розійшлися друзями,
– поділився Кошовий.

Де зараз Пікалов і Кравець

  • Під час повномасштабного вторгнення Олександр Пікалов вступив до лав Національної гвардії. Також він займається волонтерством. Раніше актор відвідував військові частини і госпіталі ЗСУ, де давав концерти. До того ж чоловік передав на потреби АТО кілька автомобілів.
  • Олена Кравець під час війни встигла потрапити у скандал з програмою "Тихий вечір", яку майже рік транслювали на українському телебаченні. Річ у тім, що створення програми коштувало більше, ніж 27 мільйонів гривень з державного бюджету. Люди почали обурюватися, що такі великі суми витрачають на розважальні шоу. Багато хто вважав, що гроші треба було спрямувати на допомогу військовим.
  • Зараз Олена випускає власний подкастна ютубі. Вона спілкується на тему батьків і дітей зі своєю старшою донькою Марією.
Источник материала
Поделиться сюжетом