«Суперники»: як пройшла премʼєра спортивної романтичної історії з Зендеєю в головній ролі
«Суперники»: як пройшла премʼєра спортивної романтичної історії з Зендеєю в головній ролі

«Суперники»: як пройшла премʼєра спортивної романтичної історії з Зендеєю в головній ролі

«Суперники» – це нова стрічка від режисера Луки Ґуаданьїно («Назви мене своїм імʼям»). Головні ролі у фільмі виконали Зендея («Дюна»), Джош ОʼКоннор (серіал «Корона») та Майк Файст («Вестсайдська історія»).

Першими стрічку переглянули блогер Костя Клепка, блогер Максим Гордєєв, дизайнерка Катерина Сільченко, кіноблогерка Інна Гордєєва, продюсер та театральний режисер Олексій Гладушевський, акторка Тетяна Злова, актор Роланд Мішко, стиліст Андрій Янко та інші. Атмосферу створювала диджейка Sonick, яка грала музику в стилі саундтреків фільму.

Історія розповідає про Таші Дункан, колись неймовірно талановиту тенісистку. Тепер вона стала тренеркою та силою, яка ніколи не вибачається за свою гру на корті та поза ним. Чоловік Таші – теж тенісист – лідирує за серією програшів, але вона придумує, як здолати невдачі. Та план Таші стикається із несподіваним поворотом, адже наступний суперник чоловіка – Патрік – його колишній найкращий друг і екскоханий Таші. Оскільки минуле й сьогодення зустрічаються, а напруга зростає, Таші мусить запитати себе, чого коштуватиме перемога.

Режисер Лука Ґуаданьїно, лавреат премій «Оскар» та Bafta, зібрав надзвичайно талановиту команду для роботи над «Суперниками». Оператором став Сайомбгу Мукдіпром, який вже працював із Лукою над стрічками «Назви мене своїм імʼям» та «Суспірія». Trent Reznor та Atticus Ross відповідали за саундтреки до фільму. Вони відомі своїми минулими роботами в кіно, як-от «Соціальна мережа», «Душа» від Pixar, «Дівчина з тату дракона», «Манк» та інші. За одяг персонажів фільму відповідав дизайнер Джонатан Андерсон, креативний директор LOEWE і засновник бренду JW Anderson.

Фільм вийшов в український прокат 2 травня.

Гості київської премʼєри:

Источник материала
Поделиться сюжетом