Технічні характеристики Galaxy F55 5G стали відомі перед презентацією
Технічні характеристики Galaxy F55 5G стали відомі перед презентацією

Технічні характеристики Galaxy F55 5G стали відомі перед презентацією

Samsung має новий смартфон, який буде представлений в Індії найближчими днями під назвою Galaxy F55 5G. Після нещодавнього спостереження на Geekbench TheTechOutlook тепер має свої специфікації та ціни.

Згідно з публікацією, Galaxy F55 5G матиме три конфігурації, які будуть представлені в Індії: 8 ГБ/128 ГБ, 8 ГБ/256 ГБ і 12 ГБ/256 ГБ. Ці конфігурації коштуватимуть 26 999 рупій, 29 999 рупій і 32 999 рупій відповідно. Крім того, бренд надасть банківські знижки на певні картки, збиваючи ціну кожної конфігурації на рупії. 2000 рік.

Характеристики та функції Galaxy F55 5G

Згідно зі звітом, Samsung Galaxy F55 5G має задню панель із веганської шкіри, яка успішно пройшла численні суворі випробування, включно з тестами на екстремальні температури, вплив косметики та стійкість до сонячного випромінювання та сольових бризок. Пристрій буде доступний у двох кольорах: Raisin Black і Apricot Crush.

Що стосується специфікацій, то Galaxy F55 5G матиме 6,7-дюймовий дисплей Super AMOLED+ Infinity-O з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц і максимальною яскравістю 1000 ніт. Під капотом він буде оснащений процесором Snapdragon 7 Gen 1.

Пристрій також матиме систему з трьома камерами на задній панелі, включаючи сенсори на 50 МП, 8 МП і 2 МП, а також фронтальну камеру на 50 МП для високоякісних селфі. Він матиме такі функції, як покращена нічна зйомка та супер HDR-відео. Крім того, повідомляється, що смартфон буде оснащений акумулятором на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 45 Вт.

Для безпеки Samsung включив Knox Vault і вбудований в дисплей датчик відбитків пальців. І нарешті, у звіті згадується, що Galaxy F55 5G отримає чотири роки оновлень ОС і п’ять років оновлень безпеки. Samsung не назвала конкретну дату запуску Galaxy F55 5G, однак, оскільки вона вже почала дражнити його, ми можемо очікувати, що запуск відбудеться протягом кількох тижнів.

Источник материала
Поделиться сюжетом