Українська зірка серіалів поділилася приголомшливою новиною: вже скоро
Українська зірка серіалів поділилася приголомшливою новиною: вже скоро

Українська зірка серіалів поділилася приголомшливою новиною: вже скоро

Актриса Дар'я Баріхашвілі, яка здобула популярність завдяки ролі у серіалі "Моя улюблена Страшко", нещодавно поділилася радісною новиною про свої заручини з давнім коханим Сергієм Пономаренком.
Вони обидва актори і знають один одного вже понад десять років, з часів спільного навчання в університеті. Захоплюючий момент освідчення Сергій організував на відкритому повітрі під час відпочинку на Київщині.

Фото зі сторінки Дар'ї Барихашвілі

Дар'я поділилася серією фотографій в Instagram, на яких пара зображена в романтичній обстановці: вони цілуються на тлі мальовничої долини біля водойми, що додає особливої атмосфери їхньому святкуванню.
Особливо емоційним моментом стала реакція Дар'ї на пропозицію та її нову каблучку. Вона розповіла, що не могла стримати сліз радості і довго приходила до тями, розглядаючи каблучку, що стала символом їхнього майбутнього спільного життя.

Дар'я Баріхашвілі,скріншот з instagram

Під її публікацією в соціальних мережах з'явилися численні коментарі від шанувальників і друзів, які висловили свої вітання та побажання щастя, любові, ніжності та взаєморозуміння на майбутнє. Всі вони раділи за пару та висловлювали щиру підтримку на новому етапі їхнього життя.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що дружина ексдепутата Євгена Дейдея вийшла заміж за кілера: "Нє, точно вмер"

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны