Усунули конкурента: хто наживатиметься на будівництві у Маріуполі замість заступника Шойгу
Усунули конкурента: хто наживатиметься на будівництві у Маріуполі замість заступника Шойгу

Усунули конкурента: хто наживатиметься на будівництві у Маріуполі замість заступника Шойгу

Про це розповів 24 каналу радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, зазначивши, що призначення Хуснулліна – остаточна монополізація того, що відбувається в Маріуполі. Він додав, що лише два об'єкти у місті були під керівництвом міністерства оборони Росії, за які відповідав Іванов – це ЖК Невський та Нахімовське військово-морське училище. Все інше давно належало Марату Хуснулліну.

Корупція в Маріуполі

Андрющенко пояснив, як у Росії відбувається розподіл виділених коштів на будівельні проєкти, наголосивши, що в Маріуполі головний підрядник Хуснуллін.

Його компанії отримують гроші від російського федерального бюджету, а потім обирають субпідрядників, які реалізовуватимуть окремі проєкти. Тому важко сказати, що там (в Маріуполі – 24 канал) щось зміниться, просто йому усунули конкурента Іванова,
– сказав Петро Андрющенко.

На перспективу така ситуація в Маріуполі для України на користь. Будь-яка відсутність конкуренції всередині тоталітарної влади призводить спочатку до внутрішніх репресій, а потім до розпаду.

Що відомо про Тимура Іванова

Іванов, за словами Андрющенка, з'явився в Маріуполі у другій половині 2022 року, коли почали будувати ЖК Невський.

Він приїжджав виключно тоді, коли треба було з кимось зустрітись та зробити фото для пропаганди,
– підкреслив він.

Андрющенко вважає, що наступним, кого заарештують буде Марат Хуснуллін, бо в нього об'єми корупційних схем не менші ніж в Іванова.

Ситуація в Маріуполі: останні новини

  • Нещодавно компанія Knauf потрапила під шквал критики. Згідно з журналістським розслідуванням, німецька корпорація допомагала росіянам відбудовувати знищений ж ними Маріуполь. Відтак, стало відомо, що німецький виробник будматеріалів Knaufповністю згортає свою діяльність в Росії після понад 30 років роботи на російському ринку. Мовиться, що компанія так і не назвала причини виходу з Росії.
  • У Росії знову вигадали "казочку", абивиправдати злочини загарбників, які ті чинили у Маріуполі. Пропагандисти запевняють, що українські діти нібито "різали" російських військових у місті. Навіть українські діти вселяють страх у російських військових.
  • У тимчасово окупованому Маріуполіспалахнула пожежа. Окупаційна влада заспокоює населення та наполягає на тому, що це просто "грім". Маріупольський Спротив повідомив, що після пожежі з Лівобережного району вивозили поранених на трьох вантажівках "Урал" в бік Новоазовська.
Теги по теме
Коррупция
Источник материала
Поделиться сюжетом