Ворог атакує Часів Яр і намагається просуватися у бік Куп’янська - Сили оборони
Ворог атакує Часів Яр і намагається просуватися у бік Куп’янська - Сили оборони

Ворог атакує Часів Яр і намагається просуватися у бік Куп’янська - Сили оборони

Ворог підтягує особовий склад та техніку, намагаючись рухатись у бік Куп’янська, на Лиманському напрямку Сили оборони не дали йому просунутись за річку Чорний Жеребець.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин.

«На Куп’янському напрямку основні зусилля ворога зосереджені в районі селищ Стельмахівка і Берестове. На цьому напрямку наші воїни відбили на початок доби 14 ворожих атак. Ворог мав частковий успіх, але діями наших підрозділів був зупинений. Наші захисники фіксують деяку ворожу активність - окупанти підтягують особовий склад, боєкомплекти та техніку ... противник завдає артилерійських і мінометних ударів по населених пунктах якраз неподалік лінії зіткнення і проводить авіарозвідку», - зазначив Волошин.

Він наголосив, що дії ворога свідчать про наміри просуватись у бік Куп’янська та навколишніх сіл.

«На Лиманському напрямку Сили оборони також відбили на початок доби 14 атак... у районі Греківки і Новоєгорівки та Серебрянського лісництва на Луганщині і Терни на Донеччині. Ворог продовжує наступ на село Терни і намагався витіснити Сили оборони за річку Чорний жеребець, однак успіху у нього не було. Силам оборони вдалося покращити своє тактичне положення, зокрема, в районі Серебрянського лісництва», - додав речник.

Говорячи про ситуацію в районі Часового Яру, Волошин відзначив, що вона складна.

«Наразі ситуація контролюється Силами оборони. Вона складна, тривають бої, ворог не полишає спроб захопити це місто, він продовжує знищувати як Часів Яр, так і навколишні населені пункти», - повідомив Волошин, додавши, що ворог намагається здобути панівні висоти, на яких стоїть місто.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Генштабу, протягом доби на фронті відбулось 106 бойових зіткнень, на Авдіївському напрямку ЗСУ відбили 31 атаку.

Теги по теме
война
Источник материала
Поделиться сюжетом