Знищив гру. Підліток побив всі важливі світові рекорди в Tetris
Знищив гру. Підліток побив всі важливі світові рекорди в Tetris

Знищив гру. Підліток побив всі важливі світові рекорди в Tetris

15-річний геймер подвоїв попередній рекорд, набравши в грі Tetris для консолі NES неймовірні 16 мільйонів очок.

11 березня Алекс Т. став першим гравцем, який набрав 10 мільйонів очок у NES Tetris. Ба більше, гравець ледь не подвоїв попередній рекорд, досягнувши результату в 16 мільйонів очок. Однак ця перемога викликала суперечки, оскільки рекорд було встановлено у модифікованій версії гри, у якій немає ризику раптового збою на вищих рівнях, пише GamesRadar+.

Тож хлопець також спробував повторити свій рекорд в оригінальній версії гри, і йому це вдалося. Алекс Т. набрав 12 мільйонів очок, після чого гру було перервано через збій.

Загалом гравець побив щонайменше шість світових рекордів, пише Tom`s Hardware. За подолання позначки у 16 мільйонів очок він отримав грошову винагороду у кілька тисяч доларів.

Ця версія Tetris для Nintendo Entertainment System була випущена в 1989 році, але тільки останніми роками геймери активно випробовують її межі. На початку року, як писав NV Техно, 13-річний Вілліс Гібсон з Оклахоми став першою людиною у світі, якій вдалося пройти до кінця версію Tetris для 8-бітової консолі.

Источник материала
Поделиться сюжетом