Енергетики заживили споживачів на Одещині після обстрілів
Енергетики заживили споживачів на Одещині після обстрілів

Енергетики заживили споживачів на Одещині після обстрілів

В Одеській області енергетики відновили електропостачання побутових споживачів, які залишилися без світла через російські обстріли.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Енергетики заживили всіх побутових споживачів, які вимикалися внаслідок ворожого обстрілу. Залишаються знеструмленими 4 юридичних споживачі", - йдеться у повідомленні.

Крім того, енергетики заживили 4,1 тис. споживачів на Харківщині, близько 5,4 тис. – на Дніпропетровщині, понад 200 споживачів – у Запорізькій області, 239 точок обліку у Херсоні та 2,2 тисяч абонентів – у Херсонській області.

Через бойові дії залишаються без світла 5,3 тис. споживачів на Сумщині, 1,5 тис. – на Чернігівщині, понад 3,7 тис. – у Запорізькій області. У Херсоні залишаються без електропостачання 2,8 тис. споживачів, а в області – понад 25,8 тис.

У Харківській області упродовж доби через обстріли вимикалося понад 2,6 тисячі точок обліку, на Дніпропетровщині – 58.

Крім того, на Дніпропетровщині з технологічних причин вимикалися 5,6 тисячі абонентів. З них на ранок залишаються відключеними 163 абоненти. На Сумщині внаслідок технологічного порушення знеструмлено 280 абонентів.

Як повідомлялося, увечері 2 травня НЕК "Укренерго" було змушене залучати аварійну допомогу з Румунії, Словаччини та Польщі через дефіцит в енергосистемі.

Фото: Міненерго

Теги по теме
Обстрел
Источник материала
Поделиться сюжетом