iPhone 16 може вийти у новому зеленому кольорі
iPhone 16 може вийти у новому зеленому кольорі

iPhone 16 може вийти у новому зеленому кольорі

У китайській соціальній мережі Weibo з'явилася інформація, що цього року компанія Apple знову може випустити iPhone у зеленому кольорі. Причому подібна опція буде доступна лише у флагманській лінійці.

Новий слух з'явився в обліковому записі Fixed Focus Digital. На жаль, зараз неясно, який саме відтінок вибере Apple. За досвідом минулих років, можна припустити, що купертинівці не використовуватимуть забарвлення, в якому був доступний iPhone 13. Швидше за все, компанія підбере якийсь новий колір.

Варто зазначити, що Fixed Focus Digital не завжди ділиться перевіреною та достовірною інформацією. Раніше в цьому акаунті з'являлися фантастичні чутки про майбутній анонс iPhone Fold. При цьому пізніше з найбільш надійних джерел стало відомо, що компанія тимчасово призупинила роботи над складаними пристроями.

Також нагадаємо, що крім зеленого кольору iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max повинні вийти в ще двох нових кольорах — Desert Titanium і Titanium Gray. Перший являє собою новий відтінок золотого, а другий дуже нагадує трохи потемнілий iPhone 6 в кольорі Space Gray.

Источник материала
Поделиться сюжетом