Nokia 3210: сучасна реінкарнація телефону 25-річної давнини
Nokia 3210: сучасна реінкарнація телефону 25-річної давнини

Nokia 3210: сучасна реінкарнація телефону 25-річної давнини

Nokia мала золотий успіх у дні функціональних телефонів, але втратила перевагу в еру смартфонів. До цього дня тупі телефони від бренду анонсували HMD Global. Тепер, за чутками, компанія працює над новим телефоном, який повертає 25-річну модель Nokia 3210. Отже, ось що вам потрібно знати.

1. Nokia 3210: навіщо відроджувати телефон 25-річної давності?

Nokia нещодавно представила нові телефони, такі як 215 4G, 225 4G і 235 4G. Але перед будь-яким офіційним оголошенням в Інтернеті з’явився новий витік, який показав, що модель Nokia 3210 (2024) також знаходиться в роботі. Для тих, хто не знає, оригінальна Nokia 3210 була вперше анонсована ще в останні 1990-ті роки. Фінський бренд не вперше повертає стару класику.

Таким чином, версія 3210 2024 року надійде з сучасними оновленнями, що зробить її більш життєздатною на поточному ринку. Незважаючи на те, що смартфони все ще популярніші, ніж функціональні телефони, перевірена функціональність і доступність роблять їх набагато доступнішими. Отже, вони все ще служать меті.

2. Майже схожий на оригінал

Нещодавній витік HMD показав, що культовий Nokia 3210 прибуває з оновленими характеристиками та функціями, але в впізнаваному дизайні. Видання 2024 було помічено з формою корпусу, що нагадує Nokia 6310, але передня частина зберігає знайомий дизайн і розташування кнопок, як в оригінальної Nokia 3210. Класичний дизайн отримує ковток свіжого повітря. Спереду дисплей може бути вищим за 1,5-дюймовий екран старої моделі та, ймовірно, підтримувати кольори.

3. Що ми знаємо на цей час?

Виходячи з нещодавнього витоку, ми знаємо, що майбутній пристрій має одну камеру на задній панелі зі світлодіодним спалахом. Він навіть має бренд «Nokia» та вигнутий корпус. На нижній частині задньої панелі також є логотип HMD. Рекламне зображення, що просочилося, стверджувало, що Nokia 3210 (2024) матиме тривалий час автономної роботи, як і його попередник. Однак одне з найбільш помітних оновлень включає підтримку мережі 4G. З’єднання Bluetooth також підтверджено на цьому зображенні.

4. Коли він буде запущений?

На жаль, компанія ще не зробила офіційних заяв щодо цього пристрою. Але ми очікуємо, що він буде випущений пізніше цього місяця. Варто зазначити, що це все ще лише припущення, тому сприйміть цей звіт з дрібкою солі та залишайтеся, щоб отримати більше оновлень щодо цього питання.

Источник материала
Поделиться сюжетом