20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Skoda запропонувала українцям популярний кросовер із суттєвими знижками
Skoda запропонувала українцям популярний кросовер із суттєвими знижками

Skoda запропонувала українцям популярний кросовер із суттєвими знижками

За спеціальною пропозицією міський кросовер Skoda Karoq можна придбати за приємною ціною.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Компактний кросовер Skoda Karoq вже встиг стати улюбленцем серед українських автомобілістів через свою практичність та функціональність: надзвичайно комфортний за містом завдяки системі динамічних шасі та практичний у міських заторах завдяки економічному розходу палива, має просторий салон та таку необхідну функцію як клімат контроль.

Серед інших переваг Karoq – найсучасніші системи допомоги водію: Travel assist, легке паркування, асистенти безпеки та світлодіодні фари. Крім того, Skoda Karoq збирається на українському автомобільному заводі в Соломоново, Закарпатська область.

Аби якомога більше українців мали можливість придбати кросовер за приємною ціною, компанія “Єврокар” надає знижку на модель з турбомотором 1,4 TSI 110 кВт (150 к.с.) та 8-ступеневою коробкою передач. У комплектації Ambition вигода сягає 122 000 грн, у комплектації Style знижка становить до 105 000 грн.

Пропозиція діє у мережі дилерських підприємств Skoda з 1.05.2024 року до 31.05.2024 (або до реалізації останнього автомобіля) на автомобілі, що знаходяться на складах в Україні.

Источник материала
Поделиться сюжетом